20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAZIMKARABEKİR - KARAMAN

Karabekir Paşa memleketinde anılacak

İstiklal Savaşı'nın unutulmaz kahramanlarından Kazım Karabekir Paşa, ölümünün 56. yıldönümünde memleketi Karaman'ın Kazım Karabekir İlçesi'nde düzenlenecek törenle anılacak.

Ölümünün 56. yıldönümü olan 26 Ocak Pazartesi günü, Kazım Karabekir Paşa'yı anmak için hazırlık yaptıklarını belirten İlçe Kaymakamı Yüksel Kara,"Karaman Valiliği ve Konya Selçuk Üniversitesi'ne bağlı Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan anma töreni, ilk olarak Kazım Karabekir Paşa'nın anıtına çelenk koyulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edecek. Programda, 'Kazım Karabekir Paşa'nın askeri kişiliği' konulu bir de konferans verilecek" dedi.

KARAMAN - İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2004 Perşembe 12:49:27
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 13:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Celalettin DEMİRCİ IP: 81.215.150.xxx Tarih : 27.03.2005 21:05:51
BİR ASKERDEN MEMLEKETİNE MESAJ ŞUANDA VATANİ GÖREVİMİ YAPMAKTAYIM KAZIMKARA BEKİR Lİ OLMAKLA GURUR DUYUYORUM.BU MEMLEKETİN BUGÜNLERE GELMESİNDE EMEGİ GEÇEN KURTULUŞUN EN BÜYÜK MÜDAVİMLERİNDEN OLAN PAŞAMIZI SAYGI İLE ANIYORUM.VE EKLİYORUM BU ÜLKEDE YAŞIYOR OLMASINA RAGMEN HER DAMLASINI KANIMIZLA SULADIĞIMIZ TOPRAKLARIMIZDA BAYRAĞIMIZI AYAKLAR ALTINA ALAN HAYSİYETSİZ VE SEREFSİZ İNSANLARIN BU ÜLKEDE YAŞIYOR OLMASINDAN DOLAYI ÜZÜNTÜ DUYORUM. TÜM HEMŞERİLERİME KUCAK DOLUSU SEVGİLER.