26
Nisan
2024
Cuma
HACILAR - KAYSERİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hacılar Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD)

Hacılar Sanayici ve İşadamları Derneği ( HASİAD ), 15.05.1998 tarihinde Ekrem BAKTIR, Halit ÖZKAYA, Yusuf TURAN, Şemseddin NURSAÇAN, Hasan ÖZBEK, Mehmet İLGÜ ve Ali ARIK tarafından kurulmuştur ve 28.08.1998 tarihinde de faaliyetlerine başlamıştır.

Ülkemizin ve Kayserimizin önde gelen kuruluşlarından İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya, HES Kablo, HES Kimya, HAS Çelik, Çetinkaya Mensucat, Atlas Halı, Milkay Tekstil, Kilim Mobilya gibi firmaların üye olduğu derneğimiz sanayici ve işadamlarımız ile güzel şehrimiz Kayseri’nin sorunlarına çözüm yolları sağlamak için Yönetim Kurulumuz ve oluşturulan alt komitelerle çalışmalarına devam etmektedir.

Derneğimiz Merkezi Kayseri’ye 10 KM Mesafede bulunan Hacılar İlçesinde yer almaktadır. Erciyes Dağı’nın eteğinde kurulu bulunan Hacılar İlçesi Türkiye’de sanayide gelişmiş ilçeler sıralamasında Denizli’nin Babadağ ilçesi’nden sonra ikinci sırada yer almaktadır.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan İlk 500 Büyük Firma Listesinde Derneğimize kayıtlı 7 Üyemiz yer almaktadır.

Bunlar; HES Kablo A.Ş., Merkez Çelik A.Ş., Boytaş Bellona Mobilya A.Ş., Çetinkaya Mensucat A.Ş., İstikbal Mobilya A.Ş. HES Kimya A.Ş., ve HAS Çelik A.Ş.’dir.

İlgili Kişi :Hasan Hüseyin Şafak
Adres1 :Yeni Mah. Sanayi Cad. No: 3 Hacılar-Kayseri
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :0352 442 18 59
Faks :0352 442 18 58

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.