23
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Çelik Eşyacılar Sitesi açıldı

Kayseri'nin Melikgazi İlçe Belediyesi tarafından Çelik Eşyacılar Sitesi'nin alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Melikgazi Belediyesi tarafından 500 bin YTL harcama yapılarak alt yapısı, asfalt çalışması, otoparkları, basketbol sahası ve tek renk boyama yapılarak daha modern ve daha güzel bir görünüm kazanan Çelik Eşyacılar Sitesi, bugün yapılan görsel brifing ile esnafların hizmetine sunuldu. Görsel brifing'e Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, oda başkanları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir çok ülkeye ihracat yapılan bu sitenin ilimiz ekonomisine çok büyük katkılar sağladığını belirterek esnafımız her şeyin en iyisine layık, aynı işi yapan esnaf kardeşlerimizin tek bir çatı altında birleşerek siteleşmelerine imkan sağlıyor, belediye olarak da her türlü desteği veriyoruz. Yeni haliyle daha estetik bir görünüm kazanan bu sitede yapmış olduğumuz hizmetlerin hayırlı olması diliyor, esnaflarımıza da bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Çelik Eşyacılar Odası Başkanı Mükremin Suludere de, site esnafı için yapmış oldukları bu hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ederek, günün anısına kendisine plaket verdi. Katılımcılara mangalda ekmek arası sucuk ikramı yapılarak devam eden program sonunda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve site esnafı yeni yapılan basketbol sahasında potaya atış yaptı.

.
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2005 Pazar 11:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?