2
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Kayseri Erciyesspor'dan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Genel Menajer Ali Reşat Çağan ve Genel Menajer Yardımcısı Seyit İçgül, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kayseri Erciyesspor Genel Menajer Yardımcısı Seyit İçgül, 9 Ekim'de Kayserispor-Kayseri Erciyesspor takımları arasında oynanacak jübile maçının davetiyesini de ilk olarak Başkan Memduh Büyükkılıç'a verdi. Ayrıca Başkan Büyükkılıç'a, üzerinde Memduh Büyükkılıç yazılı Kayseri Erciyesspor forması hediye edildi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin son yıllarda yerel yönetimleri, sanayisi, ekonomisi, siyaseti ve sporuyla ülke gündemine oturduğunu belirterek, özellikle Süper Lig'de iki takımın bulunmasının Kayseri için büyük bir şans olduğunu söyledi. Her iki takımın mutlak desteklenmesi gerektiğini ve her maçta Kayserililerin stadı doldurmaları gerektiğini belirten Başkan Büyükkılıç, kendisine hediye edilen formanın büyük bir manevi değeri olduğunu kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, Seyit'in de futbolcu olarak Kayseri'ye çok büyük emeğinin geçtiğini hatırlatarak, bundan sonra da gerek menajer, gerekse antrenör olarak Kayseri futboluna hizmet edeceğine inandığını ve birçok yetenekli genci ülke futboluna kazandıracağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2005 Cumartesi 12:12:56
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 15:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?