30
Nisan
2024
Salı
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Lütfi Alparslan


Lütfi Alparslan
adlı hayırsever bir vatandaş, Melikgazi Hastanesi bünyesinde tam teşekküllü bir görüntüleme merkezi kuracak.

Görüntüleme Merkezi projesi, Melikgazi Vakfı Kurucu Başkanı Şevket Bahçecioğlu’nun yanı sıra Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımlarıyla Melikgazi Hastanesi’nde düzenlenen bir protokolle resmiyete döküldü.

70 yaşındaki Lütfi Alpaslan tarafından kurulacak görüntüleme merkezinden 1. derece şehit yakınları ile sosyal güvenlik sistemlerinden yeterince yararlanamayan din görevlileri de ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Tören sonrasında Melikgazi Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Melikgazi Hastanesi Başhekimi ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bedir, 1993 yılında kurulan vakfın 1997 yılında Melikgazi Hastanesi’ni yaptırdığını belirterek, "Gerek vakfın kendi imkanları gerekse hayırsever Kayserili hemşehrilerimizin katkıları ile Melikgazi Hastanesi kuruldu. Bu hastanede hiçbir sosyal güvenlik sisteminden yararlanamayan vatandaşlarımıza ücretsiz tedavi imkanı sağlandı. Bunun yanında 13 ayrı bölgede kurulan sağlık istasyonları ile de maddi imkanı olmayan vatandaşlarımız halen ücretsiz olarak muayene edilmekte ve ilaçları sağlanmaktadır" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar