2
Mayıs
2024
Perşembe
MERKEZ - KAYSERİ
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Bent Otel

Otelimiz; Kültürel ve doğal zenginliklerin buluştuğu Kayseri şehir merkezinde olup, Kayseri Erkilet Havaalanına 8 km otobüs terminaline 2 km Tren Garına 800 m mesafededir.
Ayrıca, Erciyes kayak merkezine 26 km Kapadokya bölgesine 65 km mesafededir. Şehir merkezinde olmasına rağmen şehrimizin merkezindeki en büyük tarihi ve doğal parkı ile iç içedir. Otelimiz Turizm Bakanlığı tarafından 3 yıldız işletme belgesi ile belgelendirilmiş olup 2001 yılından itibaren Türk Turizmine hizmet vermeye başlamıştır.

- 30 standart, 10 junier suit toplam 40 oda 90 yatak kapasitelidir.

- Tam kapasite jenaratör,

- Kapalı devre güvenlik kamerası,

- Resepsiyonda ücretsiz emanet kasalar,

- Merkezi yangın uyarı sistemi,

- Merkezi Isıtma,

- Merkezi Klima,

- Mini Bar,

- Kablo Tv,

- Merkezi Müzik Yayını,

- Direk Hat Telefon,

- Tüm Odalarda Kablosuz İnternet Bağlantısı,

- Her banyoda saç kurutma makinası ve telefon mevcuttur.

 Toplantı Salonumuz 6 m. eninde, 14 m. boyunda, 2,4 m. yüksekliğinde toplam 84 m² dir.

U masa düzeninde 40 kişi, sınıf düzeninde 50 kişi, sinema düzeninde 100 kişi kapasitelidir. (Sayılar max. kapasitededir.)

Tüm toplantı ekipmanları mevcuttur. 

Çatı Restaurantımızda; Eşsiz Kayseri manzarası seyrederek Kayseri ve Türk mutfağının seçkin yemek ve meze çeşitlerini canlı müzik eşliğinde tadabilirsiniz (A la carte veya table d hote servis)



Lobi barımızda alkollü veya alkolsüz içeceklerinizi yudumlarken iş ve özel sohbetlerinizi yapabilirsiniz.



Ayrıca Erciyes kayak merkezine (en az 10 kişi olmak üzere küçük ölçekli gruplar için ) ücretsiz ulaşım sağlanmakta olup istek olması halinde öğlen yemeği ve kayak spor malzemeleri temini yönünden yardımcı olmaktayız.

İlgili Kişi :
Adres1 :Gevher Nesibe Mah. Atatürk Bulvarı No:40 Kayseri
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 352 221 24 00
Faks :+90 352 221 24 05
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.