2
Mayıs
2024
Perşembe
MERKEZ - KAYSERİ
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Altınsaray Hotel

19-01-2007 Tarihinde hizmete giren Altınsaray Hotel 4 Yıldızlı turizm işletme belgeli uluslararası standartlar üstünde bir kaliteye sahip konaklama tesisidir. Tesis bünyesinde 3 ad. Business Class Suit room, 3 ad. Aile Suit room, 6 ad. Triple room,18 ad. double room, 36 ad.double (frenchbed) room olmak üzere toplamda 66 odası mevcuttur. 250 Kişilik restaurant & kahvaltı salonu, 2 ad. 100 kişi kapasiteli teknik donanıma sahip toplantı salonları, 100 kişi kapasiteli rouf baar, 500 m.kare’lik ferah lobby, mini shop, kablosuz ücretsiz internet erişimi, 24 Saat oda servisi, Odalarında LCD televizyon ve uydu yayınları, minibar bulunmaktadır.Ayrıca fitness center,sauna,havuz vitamin bar bulunmaktadır.Bu kısa bilgilendirme ışığında sizleri ve değerli konuklarınızı otelimizde ağırlamak ve hizmet vermek bizleri onurlandıracaktır. Bu vesile ile tarafınıza uygulayacağımız konaklama fiyatları aşağıda bilgilerinize sunulur. İş birliğimizin artarak devam etmesi dileği ile teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız

İlgili Kişi :rezervasyon
Adres1 :Çevreyolu üzeri No:72 Kayseri
Adres2 :
Posta Kodu :38050
Telefon :0352 330 59 59
Faks :0352 330 59 60
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.