26
Nisan
2024
Cuma
TALAS - KAYSERİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Melikşah Üniversitesi

Genel Bilgiler

Melikşah Üniversitesi, Kayseri ilinin Talas ilçesinde,  Burç Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir.

Üniversitemiz 4 fakülte (Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi), ve bu fakültelere ait 12 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler, Türk Dili Edebiyatı, İngiliz Dili Edebiyatı, Psikoloji, Matematik, İşletme, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Ekonomi ve Finans, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Bölümü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümleridir. Bu bölümlerden 9 tanesi için eğitim öğretime başlama hedefi Eylül 2009 tarihidir. Bunlara ilave olarak Master ve Doktora eğitimi amacıyla Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü açılmıştır.

Melikşah Üniversitesi'nin vizyonu, evrensel düzeyde kaliteli eğitim, öğretim ve bilimsel araştırmalarla topluma ve çevresine öncülük eden, Türkiye’de ve dünyada adından söz edilir seçkin bir yüksek öğretim kurumu olmaktır.

Melikşah Üniversitesi'nin misyonu, liderlik vasıflarıyla donanmış, girişimci ve eleştirel düşünebilen, her konuda çağdaşlarıyla eşdeğer, innovatif, paydaşların ihtiyaç duyduğu niteliklere haiz mezunlar yetiştirmek ve özgün araştırmalarla bilime katkıda bulunmaktır.

Akademik Birimler
Fakülteler

Fen-Edebiyat Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mühendislik Mimarlık Fakültesi

Enstitüler

Fen Bilimleri Enstitüsü
Sosyal Bilimler Enstitüsü


 

İlgili Kişi :
Adres1 :Melikşah Üniversitesi
Adres2 :Talas / Kayseri
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.