24
Mayıs
2024
Cuma
TALAS - KAYSERİ

Cebir Köyü'nde vekil sevinci

50 YIL ARADAN SONRA VEKİL GÖRDÜLER

AK Parti Kayseri milletvekilleri Talas ilçesine bağlı Cebir köyünü ziyaret etti. Milletvekillerini gören köy muhtarı Mithat Kocamaz, “En son 50 yıl önce bir milletvekili gelmişti” dedi.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya ile Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas ilçesine bağlı Cebir köyünü ziyaret ederek köylünün sorunlarını dinledi. Cebir Muhtarı Mithat Kocamaz, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtirken, “Köyümüze en son 50 yıl önce milletvekili gelmişti” dedi. Ziyarette karşılarında milletvekillerini gören Cebir halkı, önce şaşkınlık yaşadı sonra sorunlarını vekillere aktardı.

Bir vatandaşın evine konuk olan heyette bulunan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Cebir'in kanalizasyon işini yaptıklarını belirterek, köyün ortasındaki derenin kapatıldığını söyledi.

Cebir köyü halkı da TOKİ konutları istediklerini söyledi. Ziyaret sonrasında köylüler, 50 yıl sonra köye gelen milletvekilleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

50 YIL ARADAN SONRA VEKİL GÖRDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 14:01:45
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 14:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?