25
Mayıs
2024
Cumartesi
TALAS - KAYSERİ

Doğum gününü Ahmet'siz kutladılar

EN ACI DOĞUM GÜNÜ

Kayseri'de, geçen Ramazan Bayramı'nda kaybolan çocuklardan Ahmet Tuna Tekin'in doğum gününde ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Ramazan Bayramı'nda Kayseri'nin Talas ilçesinde şeker toplamak için dışarı çıkan Ahmet Tuna Tekin, Dilruba Tekin ve Türkan Ay halen bulunamadı. Kaybolan çocuklardan Ahmet Tuna Tekin bugün 9 yaşına girdi. Küçük Ahmet'in evindeki doğum günü kutlaması, gözyaşları arasında gerçekleşti.

Doğum günü pastasının önünde gözyaşlarına hakim olamayan anne Leyla Tekin, çocuklarının dönmesini her gün beklediklerini belirterek, "Çocuklarımızı kaçıranların amaçları ne, onu dahi bilmiyoruz. Soğukta aç mı tok mu, ondan haberimiz yok. Bugün Ahmet 8 yaşını doldurup 9 yaşına giriyor. Biz bu doğum gününü onunla beraber kutlamak isterdik. Ama çocuklar olmayınca ne pastanın ne de doğum gününün bir önemi oluyor. Biz her gün hasretle çocuklarımızın elbiselerini kokluyoruz. Onların dönmelerini bekliyoruz. Ne olur artık onu kaçıranlar insafa gelip çocuklarımızı bıraksın" diye konuştu.

Ahmet'in doğum gününde gözyaşlarını tutmakta zorlanan baba Hamza Tekin ise, "Çocuklarım kaybolalı 113 gün oldu ve halen haber alınamıyor. Artık onların bulunmalarını istiyoruz. Çok üzüntülüyüz. Çocuklarımızın dönmesini bekliyoruz" dedi.

EN ACI DOĞUM GÜNÜ
EN ACI DOĞUM GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 23:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?