18
Mayıs
2024
Cumartesi
TALAS - KAYSERİ

Kayseri Talas'ta korkunç cinayet

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde bir genç kız, eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişilerce boğazı kesilerek öldürülürken; yeni nişanlandığı belirtilen genç kızın kolundaki bileziklerden 4'ü çalındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Talas İlçesi'ne bağlı Yenidoğan Mahallesi Erkent Siteleri'nde ailesiyle yaşayan ve yeni nişanlandığı öğrenilen Necla Erdoğan (24) isimli genç kız, evine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Necla Erdoğan'ı mutfakta ölü olarak bulan yakınları sinir krizleri geçirirken, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, Erdoğan'ın bileziklerinin çalındığını belirlendi.
Eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldürülen genç kızın, boğazının maket bıçağı ile kesildiği ve daha sonra bileziklerinin çalındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç kızın olay yerine gelen yakınları uzun süre gözyaşı döktü.
Erdoğan'ın cesedi, yapılan incelemeden sonra otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
KAYSERİ - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2004 Cumartesi 02:21:05
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 17:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?