25
Mayıs
2024
Cumartesi
TALAS - KAYSERİ

Kursiyerlerden nakış sergisi

KURSİYERLERDEN KURDELE-NAKIŞ SERGİSİ

Talas Belediyesi'nin açtığı meslek edindirme kurslarını tamamlamış 50 kadın kursiyerin eserlerinden oluşan 205 parça elde kurdele-nakış ürünün açılışı, Nevin Akyurt Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Programa Talas Kaymakamı Salih Bıçak, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, Talas Kadın Meclisi Başkanı Rezan Aktaş, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

2 ay süren kurdele nakış kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarının da verildiği programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yıldırım, "Hanım kardeşlerimizin önemli, özenli ve incelikli çalışmalarına şahit olmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Biz belediyeciliği yalnızca yol, su, kaldırım yapmak olarak değil, sosyal belediyecilik olarak da görmekteyiz. Yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza ve özellikle de kadınlarımıza ne kadar hizmet edebiliyorsak, o kadar mutlu oluyoruz. İnşallah meslek edindirme kurslarımız aratarak devam edecek. Bu anlamda, Bayan Kültür Meclisi yönetimi olarak gayretli bir çalışma yürüten kadınlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar, Bayan Meclisi olarak Talas'ta yaşlılarımızın bakımından, kadınlarımızın gerek sağlık alanındaki, gerekse eğitim alanındaki ihtiyaçlarını tespit ederek yardımcı olmak için büyük bir gayret içerisindeler. Bu çalışmanın daha da gelişerek devam etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından protokol ve davetliler kurdele nakışı kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergiyi beğeniyle gezdiler.

KURSİYERLERDEN KURDELE-NAKIŞ SERGİSİ
KURSİYERLERDEN KURDELE-NAKIŞ SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 14:55:02
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 15:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?