19
Mayıs
2024
Pazar
TALAS - KAYSERİ

Kurtlar şehre indi

Kayseri’de aşırı soğuklar yırtıcı hayvanların şehre inmesine neden oldu. Şehre 5 km. uzaklıkta bulunan Talas İlçesi’nde 10 yaşındaki bir çocuk kurtlar tarafından parçalanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün öğle saatlerinde Talas İlçesi Anayurt Siteleri Karanfil Apartmanı’ndaki ikametinden oynamak için çıkan 10 yaşındaki Onur Bahar, akşama kadar evine dönmedi. Çocuğunun evine gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen baba Mehmet Bahar, çocuğunu aramaya çıktı. Çocuğunun arkadaşlarını tek tek bulan ve onlara yerini soran baba Mehmet Bahar, uzun süren aramadan sonra Kavaklılık mevkiindeki boş inşaatın yanında çocuğunun parçalanmış cesedi ile karşılaştı. Çocuğunun cesedi yanında sinir krizleri geçiren baba Mehmet Bahar mahalle sakinleri tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Vücudunun çeşitli yerleri kurtlar tarafından parçalanan ve bir kolu tamamen kopan çocuğun cesedi, daha sonra otopsi için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Polis ve mahalle sakinleri bir süre olay yerinde yırtıcı hayvan aradı.

Olaydan sonra 10 yaşındaki Onur Bahar’ın eğitim gördüğü Sahra-Galip Özkan İlköğretim Okulu 3-C sınıfı yasa boğuldu. Küçük Onur’un oturduğu sıraya arkadaşları tarafından çiçek konulurken, küçük Onur’un arkadaşları çok üzgün olduklarını belirttiler. Küçük Onur’un sıra arkadaşı Kevser Yıldırım ile sınıftaki en yakın arkadaşı Ali Altay, arkadaşları Onur’u çok sevdiklerini ve onu çok arayacaklarını söylediler. Sınıf öğretmeni Kemal Katı ise Onur Bahar’ın sınıfın en başarılı öğrencilerinden biri olduğunu ve kurtlar tarafından parçalanıp ölmesinin kendilerini çok üzdüğünü kaydetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kayseri
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 12:21:25
Güncelleme :10 Temmuz 2005 Pazar 11:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?