20
Mayıs
2024
Pazertesi
TALAS - KAYSERİ

Talas Belediyesinde bayramlaşma

Talas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni bu yılda yapıldı.

Osmanlı Kültür Evi'nde gerçekleştirilen törene Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Halkın bayramını kutlayan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “Bayramlar Allah'a yaklaşmak hem de insanları kucaklaştırmaya bir vesiledir. Bu ayda kırgınlık ve dargınlıklar yerini sevinç, mutluluk ve hoşgörüye bırakır. Paylaşmanın, sevginin, yardımlaşmanın en güzel örneğini millet olarak bayramlarda sergiliyoruz. Ramazan ayı boyunca ekmeğimizi, aşımızı paylaştık. Şimdide hep birlikte bayramımızı kutluyoruz. Rabbim nice huzurlu ve birlik beraberlik içerisinde bayramlar geçirmeyi nasip eder inşallah” dedi.

Başkan Yıldırım, Osmanlı Kültür Evi içerisinde bulunan çocuklarla bayramlaşıp onlara bayram harçlığı verirken, vatandaşların da bayramlarını tebrik etti. Belediye tarafından vatandaşlara Osmanlı şerbeti ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 15:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Niyazi TURAÇ IP: 88.228.95.xxx Tarih : 8.10.2008 18:28:45

Talas Belediye yetkilileri seçim yaklaşıyor. Akşam karanlığında Bir yukarı Talas villalarının ordaki sokak lambası sayısına, birde Anayurt'takilere bakın benden uyarması siz bilirsiniz.