18
Mayıs
2024
Cumartesi
TALAS - KAYSERİ

Talas'a kapalı semt pazarı

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kapalı semt pazarının inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İlçede 4 ayrı semt pazarı bulunduğunu söyleyen Talas Belediye Başkanı Başkan Rifat Yıldırım, "Talas özlediği hizmetlerle tanışmaktadır. Bunlara her geçen gün yenilerini eklemekteyiz. Halkımızın her mevsim alış veriş yapabildiği semt pazarı ilçemizde 4 ayrı semtte bulunmakta. Bu pazarlarının hepsi de hala eski çadır düzeninde kurulmaktadır. Çadırlı semt pazarları kentli yaşamın oldukça gerisinde kalmaktadır. Halkımıza verdiğimiz sözlerden bir tanesini de burada gerçekleştiriyoruz" dedi.

Başkan Yıldırım, belediyeye ait toplam 2 bin metrekare alanda inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini ve semt pazarının inşaat çalışmaları bittiğinde hem halkın, hem de esnafın güler yüzle alış veriş yapacağı bir mekan olacağını kaydetti.

Başkan Yıldırım, "Cemil Baba Mezarlığımızın hemen arkasına kurulan Han, Harman, Kiçiköy ve Bahçelievler mahalleleri semt pazarından ortak istifade edebilecek. Pazar yeri inşaatımızın alt yapı çalışmalarını tamamladık. Şuanda üzerinin gölgelik kısımlarının yapımına başladık. Burayı kendi personelimizin gayretleriyle biran önce tamamlayacağız. Biz burada bir ilki gerçekleştirerek ilçemizi ilk kapalı semt pazarıyla tanıştıracağız" diye konuştu.

Bir ay içerisinde hizmete girecek olan semt pazarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Yıldırım, amaçlarının Talas İlçesi’nde bulunan bütün pazarları kapalı hale getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2005 Salı 17:29:10
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 17:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?