25
Mayıs
2024
Cumartesi
TALAS - KAYSERİ

Talas'a yeni anaokulu

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ SÜRÜYOR

Kayseri'de 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde hayırsever Hikmet Erdener tarafından yaptırılacak anaokulu için Vali Mevlüt Bilici'nin makamında imza protokolü düzenlendi.

Talas İlçesi Fatma Zehra Dülgeroğlu İlköğretim Okulu bahçesine 100 öğrenci kapasiteli Anaokulu yaptırılması için düzenlenen imza protokolünde konuşan Vali Mevlüt Bilici, eğitim alanında hayırseverlerimizin destekleriyle başarılı işlere imza atıldığını söyledi. Bilici, "Vatandaş-devlet işbirliğinin yaşandığı şu anda siz hayırseverlerimizin sayesinde geleceğimize yön verecek olan gençlerimizin yetişeceği bu okulları halkımıza kazandıran tüm hayırseverlerimizi üstlendikleri bu özverili çalışmalardan dolayı kutluyor, siz hayırseverimize Talaslı hemşerilerin adına teşekkür ediyorum" dedi.

Talas İlçesi Fatma Zehra Dülgeroğlu İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılacak olan Anaokulu inşaatına 2010 yılında başlanılarak, 2011 yılında bitirileceği ve okula 'Hikmet-Hüseyin Erdener Anaokulu' isminin verileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 12:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?