19
Mayıs
2024
Pazar
YAHYALI - KAYSERİ

2 aile kavga etti: 16 yaralı

Yahyalı İlçesi’nde Tunç ve Tığ aileleri arasında çıkan kavgada, biri polis memuru, 16 kişi yaralandı. Kayseri Caddesi üzerindeki Tunç Ekmek Fabrikası önünde, Bilal Tunç ile Gazi Tığ arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışa çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine başlayan kavga, ekmek fabrikasındaki Bilal Tunç’un yakınları ile çevreden gelen Gazi Tığ’ın yakınlarının da karışmasıyla genişledi

Tunç ve Tığ aileleri arasındaki taşlı sopalı kavgayı önlemek için polis ekipleri müdahale etti. Kavga, polis ekiplerinin havaya ateş etmesi sonucu da önlenemeyince İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan yardım istendi. Kavga, askerlerin müdahalesiyle ancak, önlenebildi.
Kavgada başından taşla yaralanan polis memuru Hasan Kızıltepe ile Bilal, Naif, İzzet, Mehmet, Uğur ve İsrafil Tunç, Mehmet, Mustafa, Ali ve Gazi Tığ, Harun İbibik, Hasan İbibik, Mustafa Özdemir, Hanifi Yaşar ve Mehmet Karamızrak, Yahyalı ve Kayseri Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Yetkililer, soruşturmanın sürdürüldüğünü belirttiler.

aa
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 14:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
baran IP: 193.140.55.xxx Tarih : 24.03.2005 13:14:21
abi yok boyle bır şey ben olayın icini biliyorum sadecece bi kız yuzunden neler oluyo hem kıza yazık hem yahyalı halkına ulan nihal neler olmus senin yuzunden ailenden utan nihalllllllllllllll