16
Mayıs
2024
Perşembe
YAHYALI - KAYSERİ

Vali Güneş incelemelerde bulundu

Kayseri Valisi Osman Güneş, Yahyalı İlçesi Yeşilköy'deki hayırsever işadamı Mehmet Elmacı tarafından yaptırılan ilköğretim okulu ve Kapuzbaşı Takım Şelalelerine giden yol üzerindeki asfaltlama çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Yahyalı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Osman Güneş, Kaymakam İdris Akbıyık'tan ilçenin genel sıkıntıları hakkında bilgi aldıktan sonra Yahyalı Yeşilköy'e hayırsever işadamı Mehmet Elmacı tarafından yaptırılan 4 derslikli İlkokul inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Osman Güneş, 2007-2008 eğitim- öğretim yılında hizmet verecek ve 60 bin YTL.'ye mal olan okulun bir an önce açılması için gereğinin yapılmasını istedi.

Vali Güneş, daha sonra beraberindeki İl Özel İdaresi İl Genel Sekreteri Mustafa Atsız ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın başta olmak üzere bazı il müdürleri ile Kapuzbaşı yolunda incelemelerde bulundu. Yıllardır tamamlanması özlemle beklenen Kapuzbaşı yolunun Vali Osman Güneş'in talimatıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından tamamlanmasının mutluluğunu yaşayan köylüler, Vali Güneş'e sevgi gösterileri düzenledi. ''Kayseri'nin Güneşi, Hoşgeldiniz'' gibi sloganlarıyla karşılanan Güneş, köylülerle yaptığı ayak üstü sohbet sırasında, Kapuzbaşı'nın, Kayseri'nin en önemli turizm değerlerinden olduğunu vurguladı. Bu turizm değerinin hak ettiği ilgiyi görmesi açısından ulaşımına büyük önem verdiklerini kaydeden Güneş, Kapuzbaşı'nın tamamen asfaltlanan yolu hayırlı olmasını diledi.

Köylülerde, başta Vali Osman Güneş olmak üzere yolun yapılmasında emeği geçen, İl Özel İdaresi İl Genel Sekreteri Mustafa Atsız'a teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 16:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?