21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

"Kardeş Okul Projesi" meyvesini verdi

KIRIKKALE'DE

Kırıkkale Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği'nin katkılarıyla, Kızıldere Köyü İlköğretim Okulu'nun bakım ve onarımı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve Atatürk İlköğretim Okulu Okul Müdürü Yaşar Doğan ile birlikte Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı ziyaret eden Okul Aile Birliği yöneticileri, teşekkür plaketi verdiler. Okul Aile Birliği Başkanı Emin Sevinç, kardeş okul projesinin ilk meyvelerini vermeye başladığını belirterek, Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın her fırsatta kendilerine destek olduğunu belirterek, "Bu projede de

küçümsenemeyecek boyutta destekleri oldu. Verilen bu destekler sayesinde Kızıldere Köyü İlköğretim Okulu yenilendi. Kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, bu desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise eğitimi önemsediklerini belirterek, eğitime verdikleri desteklerin boşa gitmediğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Eğitime bugüne kadar sağladıkları katkının bundan sonra da artarak devam edeceğini bildiren Başkan Korkmaz, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitim almaları için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a teşekkür plaketini takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 15:41:03
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 19:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?