21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

1 TL'lik teflon tavaya hücum!

KANDİL İNDİRİMİ İZDİHAMI

Kırıkkale'de, bir mağaza Mevlit Kandili nedeniyle 'teflon tava' fiyatlarında indirim yapınca izdiham yaşandı. 5 TL yerine 1 TL'den satışa sunulan tavalar kapışıldı. 1 adet almak şartıyla satışa sunulan1 TL'lik tavadan almak isteyen vatandaşlar zaman zaman tartışmalara neden oldu.

Kırıkkale Ankara Caddesi'ndeki Cam Dünyası isimli mağaza Mevlit Kandili'ne özel indirimle normal fiyatı 5 TL olan teflon tavaları 1 TL'den satışa sunacağını duyurdu.

Bir müşteriye sadece 1 tava verileceği belirtilen duyuruda, indirimin bir güne özel olduğu açıklandı. Sabahtan itibaren mağazaya gelmeye başlayan müşteriler, indirimli tavadan alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. 1 TL'den satılan tavalar kısa sürede tüketildi. Müşterilerin tavalardan alabilmek için zaman zaman izdihama yol açmasından dolayı tezgahtarlar zor anlar yaşadı.

Mağaza sahibi Yaşar Ayyıldız, "Mevlit Kandili münasebeti ile böyle bir kampanya başlattık. Teflon tava olmak üzere birçok üründe kampanya düzenledik. Stoklarla sınırlı olan ürünleri 1 TL'den satışa sunduk. Ürünlerden herkesin faydalanması için satışlarımızı birer adetle sınırlandırdık. Halkımızdan da büyük teveccüh gördük. Halkımızın beğenisi de teveccühü de fazla. İnşallah mutlu olurlar" dedi.

KANDİL İNDİRİMİ İZDİHAMI
KANDİL İNDİRİMİ İZDİHAMI
KANDİL İNDİRİMİ İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 13:14:04
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 14:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?