21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

2. kez mazbatasını aldı

Kırıkkale'de ikinci kez belediye başkanı seçilen Veli Korkmaz mazbatasını aldı. Coşkulu bir kalabalık tarafından Kırıkkale Adliyesi önünde karşılanan Korkmaz, "Sevginize layık olmaya çalışacağım" dedi.

29 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Kırıkkale Belediye Başkanı seçilerek il tarihine geçen Korkmaz, mazbatasını alarak görevine başladı. Kırıkkale Adliyesi önünde partililerin ve belediye personelinin oluşturduğu coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Korkmaz, eşi Nebahat Korkmaz ile birlikte İl Seçim Kurulu'na geldi. Korkmaz, görev mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Cemal Tayyar Sevük'ten aldı. Sevük, Korkmaz'a görevinde başarılar dileyerek, "Şehrimiz ve insanımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkanlık mazbatasını eşiyle birlikte alan Veli Korkmaz ise, "İkinci kez görev mazbatasını almaktan dolayı çok mutluyum. Halkımızın gösterdiği desteğe ve sevgiye layık olacağım. Yeni dönemde de görev sorumluluğumuzu bilerek, şehrimize en iyi hizmetleri ve yatırımları yapmak adına gayret göstereceğim" şeklinde konuştu.

Kırıkkale Adliyesi çıkışında partililer ve vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Korkmaz, "Yeniden göreve gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Halkımızın tekrar bizlere gösterdiği destek ve sevgi ile aldığımız mazbata inşallah şehrimize güzellikler getirecektir. Sizlerle birlikte şehrimizi geleceğe güvenle taşımak için, ayırt etmeden, doğru hesaplar yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 21:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?