22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

22 uyuşturucu zanlısı adliyede

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 'Çayır' adlı operasyonda uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan 77 kişiden 55'i serbest bırakılırken uyuşturucu madde sattıkları bildirilen 22 kişi ise adliyeye çıkartıldı. Operasyonda 185 paket esrar ile eroin maddesi ele geçirildi.

Kırıkkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda eski Devlet Demir Yolları (DDY) lojmanları arkasında esrar ve eroin maddesi satıldığı tespit edildi. Olay yerini kamerayla gözetim altına alan polis ekipleri, esrar ve eroin maddesi satan ve kullanan 77 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin evlerinde 'Vekil' isimli narkotik köpeğinin yardımı ile yapılan aramalarda satışa hazır 185 paket esrar ile eroin maddesiele geçirildi.

Uyuşturucu madde kullandıkları için gözaltına alınanlardan 55'i Denetimli Serbestlik Kanunu kapsamında değişik hastanelerde tedavi altına alındı.
Esrar ve eroin maddesini satan suç şebekesinin elebaşı oldukları ileri sürülen E.Y.D.(31), B.I.(40) ile M.B.(38) ve satıcı oldukları iddia edilen K.E.(20), T.K. (32), Y.S.(19), B.Y.(24), H.B.A.(49), H.Ö.(26), A.Y.(49), H.İ.(49), S.Ü.(40), A.E.S.(18), E.K.(32), R.K.(27), T.P.(19), N.T.A.(37), K.K.(32), Y.S.(33), İ.B.(48), S.Ş.(20) ve B.Ö.(24) ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis ekipleri uyuşturucu tacirlerinin alkol alan çok sayıda kişiye de 'Extacy' hapı sattıklarını belirledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 17:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa özden IP: 85.105.114.xxx Tarih : 23.03.2009 15:43:32

KIRIKKALEDE UYUŞTURUCU İŞİNE EMNİYET VE JANDARMA BÖLÜK-PÖRÇÜK EL ATIYOR. OYSAKİ UYUŞTURUCU BELLİ ZÜMRELERİN ELİNDE. MESELA MANDACILAR -CAMIZCILAR OLARAK BİLİNEN ROMAN HEMŞEHRİLERİMİZ Kİ BUNLARIN ALTINDAKİ ARABALARDAN NEYİ KOVALADIKLARI KOLAYCA ANLAŞILMASINA RAĞMEN VE HİÇ BİRİNİN EHLİYETİ OLMAMASINA RAĞMEN HER YERDE GEÇİŞ ÜSTÜNLÜKLERİ VARMIŞ GİBİ HAREKET EDEBİLİYOLAR.ÖYLEKİ MKE NİN HAVUZUNU BİLE MESKEN TUTRMUŞLAR NORMAL İNSANLAR AİLESİYLE GİTMEYE KORKAR OLMULARDIR. BU TİP ROMAN VATANDAŞLARIN KULAKLARININ BİRAZ ÇEKİLMESİ GEREKMİYORMU?

HIRSIZLARIN İPİNİN BİRAZ ÇEKİLMESİ GEREKMİYOMU? ANKARA GECE ALEMİNİ CUMARTESİ GÜNÜ KONUYA TERCÜBELİ POLİSLERDEN İKİSİ GEZSE EN AZINDAN KİMİN GÖZETİMDE TUTULMASI GEREKTİĞİNİ GÖRMÜŞ OLMAZLARMI. YADA KIRIKKALEDEKİ PAVYONLARI GEZMELERİNİN ÇOK ŞEY İSTİKBARİ AÇIDAN ÇOK ŞEY KAZANDIRACAĞI AŞİKARDIR. HABER GENÇLİĞİN KORUNMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ. TAKDİRLE KARŞILIYORUM.

EMNİYET VE JANDARMADAN ÖZEL RİCAM ROMAN VATANDAŞLARIN % 95 DE EHLİYET (SÜRÜCÜ BELGESİ) YOK ÖNEMLE TAKİBİ.  EN AZINDAN HAREKETLERİ KISITLANABİLİR.