22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

23 Nisan coşkuyla kutlandı

KIRIKKALE'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırıkkale'de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan kutlamalara, Başpınar Stadyumu'nda devam edildi. Kutlama törenine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Güler, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Peker, "Bugün milletçe Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve milli idaremizin temsili Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 90. yılını kutluyoruz. Dünyada bir ilki oluşturan, çocuklar için bayram yapan tek ulusun mensubu olmanın gururunu ve onurunu hep beraber yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin umutsuzluğun, yoklukların ve güçlüklerin yaşandığı bir

dönemde açılması, geleceğimizi aydınlatan anlamlı ve önemli bir dönüm noktası olmuştur" dedi.

Tören, günün anlam ve önemini belirten şiirler okunması ve gösterilerin ardından sona erdi.

KIRIKKALE'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KIRIKKALE'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 17:40:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 09:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?