21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

3 çocuğuyla ortada kaldı

KIRIKKALE'de eşi tarafından terkedilen Fatma Çevrik, 3 çocuğuyla birlikte yaşam savaşı veriyor. Komşuların yardımıyla karınlarını doyuran çocuklar, maddi imkansızlıklar nedeniyle okula da gidemiyor.

Eşinin 4 yıl önce evi terketmesi sonucu 3 çocuğu ile ortada kaldığını belirten 40 yaşındaki Fatma Çevrik, komşularının da yardımıyla yaptığı derme çatma barakada oturuyor.

Karınlarını da komşularının yardımıyla doyurabildiklerini belirten Çevrik, “Eşim 4 yıl önce beni ve çocuklarını terk etti. Üç çocuğum ile beni yapayalnız bıraktı. Komşuların yardımıyla derme çatma da olsa yapılan ve başımızı koyacak bir evimiz oldu. Benim en büyük destekçim, komşularım. Onlardan başkası yardım etmiyor. Değerli büyüklerimizden yardım eli bekliyoruz” dedi.

OKULA GİTMEK İSTİYORLAR

Fatma Çevrik’in en küçük oğlu Rahman Çevrik (8) ise, “Kışın sıcak sobanın başında oturmak, okula gitmek istiyorum. Defter, çanta, önlük alacak paramız olmadığı için okula da gidemiyorum” dedi.
Rahman, kardeşleri Maynur (12) ve İdris'in de (10), annesinin okul masraflarını karşılayamaması nedeniyle okula gidemediklerini söyledi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 17:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?