22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

3 engelliye akülü araba

HACILAR BELEDİYESİ'NDEN 3 ENGELLİYE AKÜLÜ ARABA

Kırıkkale'nin Hacılar beldesinde ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa Belediye Başkanlığı tarafından akülü araba hediye edildi.

Hacılar Belediyesi Başkan Vekili Hacı İbrahim Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri aldıkları karar doğrultusunda beldede yaşayan 3 engelliye akülü araba alındı.

Akülü arabalar bugün Hacılar Belediyesi'nde düzenlenen törenle dağıtıldı. Başkan Vekili Hacı İbrahim Gündoğdu, "Amacımız kasabamıza en güzel şekilde hizmet etmektir. Biz de bu doğrultuda belediye meclisimizle bir karar aldık ve kasabamızda yaşayan ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşımıza akülü araba aldık. Bugün de belediyemizde yaptığımız törenle arabalarını kendilerine teslim ettik. İyi günlerde kullanmaları dileğimle hayırlı olsun diyorum" dedi.

Akülü arabasına kavuşan vatandaş Cengiz Çelebi ise Belediye Başkan Vekili Hacı İbrahim Gündoğdu ve meclis üyelerine teşekkür ederek, "Sayın başkanımızdan ve meclis üyelerinden Allah razı olsun. Engelli vatandaşlar için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyorlar. Kasabamızda bulunan kaldırımlara engellilerin geçebilmeleri için düzenlemeler yapılıyor. Bu tür çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 18:45:04
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 18:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?