22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

40 polise rütbe takıldı

KIRIKKALE'DE 40 POLİSE BAŞPOLİS VE KIDEMLİ BAŞPOLİS RÜTBESİ TAKILDI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 40 polis memuruna, törenle baş polis ve kıdemli baş polis rütbesi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen rütbe terfi programına Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Yaşar Ayvaz ve rütbe almaya hak kazanan polis memurları ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, günün şartlarına göre yapılan değişimle birlikte polislerin görevlerinin değiştiğini, bu durumun en somut örneğinin ise baş polis uygulaması olduğunu söyledi. Güner, "Zamanımızı iyi değerlendirmeliyiz. Bugün kaba kuvvetle, zor güçle gurur duyan toplum anlayışı yerine, bireye önem veren insan haklarına saygılı yeni bir anlayış önem kazanmıştır" dedi.

Emniyet Müdürü Kadri Kartal, rütbe alan polis memurlarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan 37, Polis Meslek Yüksek Okulu kadrosunda bulunan 3 polis memuruna 'Baş polis' rütbesi takıldı.

Rütbe töreninde Kırıkkale'nin ilk bayan baş polisi rütbesini Merve İnce aldı. Annesi ile birlikte terfi törenine katılan İnce, "İnşallah hayırlı olur, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

KIRIKKALE'DE 40 POLİSE BAŞPOLİS VE KIDEMLİ BAŞPOLİS RÜTBESİ TAKILDI
KIRIKKALE'DE 40 POLİSE BAŞPOLİS VE KIDEMLİ BAŞPOLİS RÜTBESİ TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 18:14:03
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 19:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?