21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Abdestimizden eminiz!

DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'IN KIRIKKALE ZİYARETLERİ

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için bugün Kırıkkale'ye geldi. Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Bakan Çağlayan Muhalefet partilerinin Referandum sürecini bir seçim atmosferine çevirdiklerini ve bundan dolayı kendileri ile hesaplaşmak istediklerini belirten Çağlayan "Elbet hesaplaşacağız. Abdestimizden eminiz. Ama şimdi değil" dedi.

Sabah saatlerinde Kırıkkale'ye gelen Devlet Bakan Zafer Çağlayan'ı AK Partililer karşıladı. İl olarak Kırıkkale'nin ulusal markası haline gelen Moda Life Mobilya fabrikasını ziyaret eden Çağlayan, fabrikada incelemelerde bulundu. Fabrika sahibi Basri Tonga ile birlikte beraberindekileri de alan Çağlayan, çalışan işçilerin yanına giderek, onlardan bilgi aldı. Tonga ve işçiler kendilerine moral depolayan Çağlayan'ın ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Fabrika ziyaretinden sonra Kırıkkale merkeze gelen Çağlayan, 'Evet' otobüsü ile birlikte Zafer Caddesi'nde tur atarak halkı selamladı. Vatandaşlardan ilgi gören Çağlayan daha sonra AK Parti İl Binası'na geçerek açıklamalarda bulundu. Çağlayan'a AK Parti Milletvekilleri'nden Vahit Erdem, Turan Kıratlı, İl Başkanı Zühtü Aksal, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay ve Yardımcısı Murat Arslan ile AK Partililer eşlik etti. Çağlayan il binasında yaptığı konuşmada "Hükümetimiz döneminde Kırıkkale'ye çok güzel

yatırımlar yapıldı. Özellikle Kırıkkale'nin ilgisinden dolayı çok memnunuz. Sanayimizde gelişmeler var. Ne yazık ki bu gelişmeleri istemeyen muhalefetlerimiz de var. Sanayinin önünü açacak olan 12 Eylül referandumuna 'hayır' diyerek önümüze engel koymak isteyenler var. Ama biz Hayır'cılara 'Hayır' diyerek cevap vereceğiz. Muhalefet partileri referandumu bir seçim havasına getirdiler. Bizimle hesaplaşmak istiyorlar. Elbet hesaplaşacağım ama şimdi değil. Bizim yüzümüz de ak, alnımız da ak" dedi.

İl binasından sonra Vatan İçin Can Verenler Derneği'ne geçerek şehit aileleri ile bir araya gelen Çağlayan, onların sorunlarını dinleyerek tek tek isteklerini aldı. Çağlayan, "Sizlerin başımızın üzerinde yeriniz var. Sizlere ne yapsak az gelir. Çünkü sizler şehitlik mertebesine ulaşmış evlatlarımızın annesi, babası, eşi, çocukları ve kardeşlerisiniz" dedi.

Ziyaretten memnun kaldıklarını söyleyen Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, Çağlayan'a özel hatıra defterine günün anısına birkaç cümleler yazmasını istedi. Çağlayan, anı defterini yazdıktan sonra oradan ayrıldı.

Vatan İçin Can Verenler Derneği'nden sonra Anadolu Genç İşadamları Derneği'ni (AGİAD) ziyaret eden Çağlayan'ı burada AGİAD başkanı Musa Aksoy, yönetim kurulu üyeleri ve Kırıkkale'nin iş adamları karşıladı. Seminer salonunda dernek üyeleri ile bir araya gelen Çağlayan ticaret hakkında kısa bilgiler verdi. Kendisinin de iş adamı olduğunu hatırlatan Çağlayan, şu an Türkiye'nin sanayisinin çok önemli bir konumda olduğunu söyledi. Çağlayan ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Makro AVM'ye, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO), Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Birliğine (KESOB) ve daha sonra Kargın Alçı Fabrikasına geçti.

Bakan Çağlayan alçı fabrikasındaki ziyaretin ardından Ankara'nın Kalecik ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve esnafla bir araya gelmek için yola çıktı.

DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'IN KIRIKKALE ZİYARETLERİ
DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'IN KIRIKKALE ZİYARETLERİ
DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'IN KIRIKKALE ZİYARETLERİ
DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'IN KIRIKKALE ZİYARETLERİ
DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'IN KIRIKKALE ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 18:06:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 21:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?