21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Ahiler Kalkınma Ajansı tanıtıldı

AHİLER KALKINMA AJANSI KIRIKKALE'DE TANITILDI

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği tarafından Kırıkkale'deki yatırımcılar, girişimcileri ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kırıkkale Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıda ajansın kuruluş amacı, faaliyetleri ve işleyişi gibi konularda bilgiler verildi. Toplantıya, Kırıkkale Vali Yardımcısı Ali Çetin, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ticaret ve Sanayi İl Müdürü Vural Örsdemir, yatırımcılar, girişimciler ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Başkan Korkmaz, "İhtiyaç diyebileceğimiz, insanımızın önceliği diyebileceğimiz alanlarda beraberce bir şeyler üreterek kentimizi daha iyi noktaya taşımak

adına bir duyarlılık göstermek durumundayız. Belediye olarak, şehrimizin insanının, sivil toplumun, girişimcilerimizin, eğitim başta olmak üzere, sosyal, kültürel ve alt yapı hizmetleri gibi konularda yanlarında olacağız" dedi.

Ahiler Kalkınma Ajansı'nın, bölgesel kalkınmayı sağlamak amacıyla Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin katılımıyla oluşturulduğunu ifade eden Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Selim Biçer ise katılımcılara ajans hakkında sunum yaptı.

AHİLER KALKINMA AJANSI KIRIKKALE'DE TANITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 18:41:04
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 10:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?