22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Ahiler Kalkınma Ajansı toplandı

AHİLER KALKINMA AJANSI KIRIKKALE'DE TOPLANDI

Bölgesel kalkınmayı sağlamak amacıyla kurulan Ahiler Kalkınma Ajansı Kırıkkale'de toplandı.

Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin katılımıyla oluşturulan 'Ahiler Kalkınma Ajansı Toplantısı' Kırıkkale Valiliği'nin ev sahipliğinde Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıya, Nevşehir Valisi Osman Aydın, Niğde Valisi Alim Barut, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Kırıkkale Belediye Başkanı

Veli Korkmaz, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Niğde TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu, Aksaray TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Akdoğan ile bu illerin İl Genel Meclis Başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Nevşehir Valisi ve Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydın, Kalkınma Ajansı'nın kuruluş aşamasında olduğunu söyledi. Ahiler Kalkınma Ajansı adı altında faaliyet gösteren bölge ajansının, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerini kapsadığını belirten Aydın, "Ajansımızın toplantısını her ay bir ilde gerçekleştiriyoruz. Bugün Kırıkkale'de yapacağımız bu toplantımızın da illerimizin gelişmesine vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Ahiler Kalkınma Ajansı toplantısı, sözlü mülakat hakkında bilgi sunumu, sözlü mülakat sınavı komisyon üyelerinin ve yedek üyelerin tespiti, ajans merkezi olarak tespit edilen binanın tadilat ve tamirat hakkında bilgi, personel adaylarının güvenlik araştırası konusunun görüşülmesi, ağırlama ve ikram giderleri harcama yetkisinin genel sekretere verilmesi gibi gündemdeki konuların görüşülmesi ile sona erdi.

AHİLER KALKINMA AJANSI KIRIKKALE'DE TOPLANDI
AHİLER KALKINMA AJANSI KIRIKKALE'DE TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 15:59:03
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 16:17:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?