21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Ak Parti Divan Toplantısı'nda olay

Her ay mutat olarak yapılan AK Parti Kırıkkale İl Divan Toplantısı’nın Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Toplantı sırasında ’açım’ diye bağıran kendisine SYDV)'den yardım edilmediğini öne süren bir partili, toplantı salonundan dışarı çıkarıldı.

Divan toplantısına Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Murat Yılmazer, İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Köker, İlçe ve belde belediye başkanları katıldı. Divan toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, "Halkımız 3 Kasım seçimlerinde olduğu gibi 28 Mart yerel seçimlerinde bize verdiği güvenle hem yerelde hem de mecliste iktidar olduk. Bize güvenen halkımızın güvenini boşa çıkarmadık. Yıllardır halkımızın özlem çektiği hizmetleri teker teker yerine getiriyoruz. Halkımız 3 Kasım’da bütün partileri mezara gömdü. Bu tablo ikinci seçimde de değişmeyerek ilimizde de 17 belediyeyi alarak bir zafere daha imza attık. Kırıkkale’de kırılması güç bir rekora imza attık. Halkımız gerçeği öğrendi ve bizi seçti. Yapılan çalışmalar ortada. SSK’lıların yıllardır çektikleri eziyeti biz gördük ve SSK ile devlet hastanesini birleştirerek bazı kişilerin ekmeklerini ellerinden aldık. Göreve geldiğimiz günden beri yolsuzlukları önledik ve önlemeye de devam edeceğiz. Birileri bizim hizmetlerimizi şimdi görmeseler de daha sonra daha iyi anlayacaklar" dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can da, "3 Kasım seçimlerinde olduğu gibi 28 Mart yerel seçimlerinde halkın taleplere cevap veremeyen partileri bir daha çıkmamak üzere mezara gömdük. Halkımız artık uyandı ve gerçeği gördü. AK Parti’nin ülkemiz için yaptığı çalışmalar ortadadır. Bunu kimse inkar edemez. Bazıları ilimizde bir çivinin dahi çakılmadığını vurguluyorlar. Halbuki şu anda gelip gittikleri duble yolu AK Parti’nin yaptığını unutuyorlar. AK Parti seçim meydanlarında vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getiriyor. İşte yolsuzluk raporu ortada. Yapılan yolsuzcular şimdi hapishane köşelerinde. Milletimiz artık üzülmüyor. Çiftçimizin yüzü gün geçtikçe gülüyor. 2005 yılı içerisinde çiftimize yaklaşık olarak 26 trilyon lira dağıtılacak" dedi.

Can, ödemelerin Şubat ayı içinde başlayacağı müjdesini vererek artık adam kollamanın, ihale takip etmenin zamanının geçtiğini sözlerine ekledi.

Bu arada toplantıda ’açım’ diye bağıran ve başvurmasına rağmen kendisine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) yardım edilmediğini öne süren bir partili, toplantı salonundan dışarı çıkarıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın konuşması sırasında adının Sadık Kıvan olduğu öğrenilen partili, AK Parti’yi eleştiri yağmuruna tuttu. SYDV’ye başvurduğunu, ancak başvurusunun kabul edilmediğini söyleyen vatandaş, AK Parti’yi ve yetkilileri eleştirdi. Kimsenin hakkıyla yardım almadığını ileri süren Kıvan, aylık divan toplantısında dışarı çıkarıldı. Dışarıda da haykırışlarına devam eden Kıvan, devlete bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca emeklilere yardım yapıldığı iddiasında bulunarak, kendisinin maddi durumu yetersiz olmasına rağmen başvurusunun kabul edilmediğini ileri sürdü.

Öte yandan AK Parti’nin aylık divan toplantısında yerel seçimlerde Saadet Partisi’nden Karakeçili İl Genel Meclisi’ne seçilen Hayati Türkdoğan AK Parti’ye geçti. Hayati Türkdoğan’a partinin rozetini takan İl Başkanı Mehmet Demir, Türkdoğan’ın partiye güç katacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 14:45:19
Güncelleme :2 Şubat 2005 Çarşamba 14:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?