21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Akça aldı sazı eline!

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Salim Akça, Kırıkkale Kızılkanat İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Ünal'ı ziyaret ederek, iş merkezinde yapılan tadilatı incelediler. 

Ziyaretin ardından Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça duvarda asılı sazı alarak mini bir konser verirken, 30 yıldır saz çaldığını söyledi.
Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kızılkanat İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Ünal'ı ziyareti esnasında Kırıkkale'nin merkez deki iş mekanlarının değişeceği hakkında bilgiler verdi. 

Kırıkkale Kızılkanat İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Ünal ise yaptığı konuşmasında, Kızılkanat İş Merkezinin Kırıkkale halkı için büyük önem taşıdığı belirtti. Ünal, "Kırıkkaleli vatandaşların ilk göz ağrı olan Kızılkanat İş Merkezi'nden vazgeçemiyorlar. Bu durumda bizleri son derece mutlu ediyor" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2007 Çarşamba 18:19:29
Güncelleme :4 Nisan 2007 Çarşamba 18:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Muharrem KARAYEL IP: 193.243.212.xxx Tarih : 27.04.2007 09:56:33
Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça 'nın bu davranışı nekadar samimi ve içten olduğunu anlıyorum.Saz bir kültür demektir hele hele o yöremizin vazgeçilmezleri arasındadır.Bu davranışıyla gerçekten şahsım adına tebrik ederim.Saygılarımla...