22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

AKP İl Başkan'ı bir aileye yardım etti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale'ye bağlı Balışeyh İlçesi Dikmen köyünde ahırdan bozma evde oturan Doğan ailesinin imdadına yetişti.
 
Bahar aylarında Kaymakamlık tarafından oturulamaz raporu verilen evde dört çocuğu ile oturmak zorunda kaldığını söyleyen Orhan Doğan, AK Parti İl Başkanı'ndan yardım istedi. Partisinin hizmetlerini anlatmak ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla köylere bir gezi düzenleyen İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer'in köyü olan Dikmen'e giderek Doğan ailesini ziyaret etti. Yıkılmak üzere olan ahırdan bozma evinin kapısında gelenleri karşılayan dört çocuk annesi Saffet Doğan, "Bizi yetkililer sahiplenir diye bekledik. Ama gelen giden olmadı. Odalardan ikisi yıkılmasına rağmen mecburen evde oturmaya devam ettik. Soğukta bir türlü ısınamıyorduk. Şimdi parti yetkilileri geldi. İnşallah bize bir oturacak ev bulunur" dedi.
 
Doğan ailesinin geçici olarak Dikmen köyü muhtarı Hacı Doğan'ın evine yerleştirilmesine karar verildi. İl Başkanı Dağdelen, "Hükümetimiz fakir fukaranın ihtiyaçlarını karşılamak için büyük paralar harcamaktadır. Burada ihtiyaç sahibi bir ailenin bu fondan neden yararlandırılmadığını araştıracağım ve ihmali olanların hakkında ilgili yerlere başvuruda bulunacağım" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 17:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin çoban IP: 78.169.155.xxx Tarih : 24.09.2008 22:42:43

allah razı olsunda bide altıntoplara yardım edin adamların agzı açlıktan kıvranıyo yazıktır be