21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

AKP İl Divan toplantısı yapıldı

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı'nın düzenlediği İl Divan Toplantısı, öğretmen evinde yapıldı.
 
Toplantıya il, ilçe yöneticileri, kadın kolları, çevre belediye başkanları ve davetliler katıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Niyazi Özcan gözetiminde yapılan toplantıda, 1 aylık çalışmalar gözden geçirildi. Öğretmen evinde yapılan İl Divan Toplantısı'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmaları anlattı. Dağdelen, "Genç bir kadroyla göreve başladık.
Toplumun değişik kesimleriyle görüşmeler yapıyoruz. Mahallelerde, kırsal kesimde AK Parti iktidarı olarak çalışmalarımız sürüyor.
Vatandaşlarımızın sorunlarıyla tek tek ilgileniyoruz. Kırıkkale'de büyük sorunların çözülmesi için imza atmak istiyoruz. Ama elimizde sihirli bir değnek yok. Elimizden geldiği kadarıyla gece-gündüz demeden yönetimimle birlikte hizmet ediyoruz" dedi.
 
Toplantıda konuşan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti Hükümeti'nin çalışmalarını anlattı. Can, "Bizlere güvenen insanların yüzlerini kara çıkarmamak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Milletvekili olarak köylünün, işçinin, memurun ve vatandaşın yanındayız. İrtica yaygarası çıkaranlar yapılan ankette öyle bir şeyin olmadığını görünce seslerini kıstı. Ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. İktidarımız seçimleri de zamanında yapar, güven tazeleyecektir" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2006 Cumartesi 18:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?