21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

AKP'li adayının otosuna saldırı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde AK Parti'den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin'e ait otomobilin 2 lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

AK Parti'den adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına hız veren Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, otomobiline ait lastiklerin kesilmesine bir anlam veremediğini belirterek, ''Konuyu güvenlik güçlerine intikal ettirdim, gerekli soruşturma sürüyor'' dedi.

Söz konusu olayın dün gece bilinmeyen bir saatte meydana geldiğini ifade eden Başkan Bişkin, "Bahşılı'daki çalışmaları tamamlayıp gece geç saatlerde Kırıkkale'deki evine döndüm. Sabah kalktığımda park halindeki aracımın 2 lastiğinin kesici aletlerle patlatıldığını gördüm. Konuyu Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdim" şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen olayın belediye başkanı olması ya da tekrar aday gösterilmesi ile bir ilgisinin olup olmadığını bilmediğini kaydeden Halil İbrahim Bişkin, "Bahşılı'da seçimin sükunetine gölge düşürmek için yapılmış olsa da bu tür hareketler bizi yıldıramaz. Biz demokrasi içerisinde hoşgörülü bir seçim olmasını istiyoruz. Bahşılı'mızda hiçbir parti adayına böyle bir çirkin hareket yapılmasını tasvip etmiyoruz. Her zaman güzel bir şekilde kardeşçe seçim yarışı yapılmasından yanayız. Sonuçta seçimlerden sonra insanlarla yine yüz yüze bakacağız, yine arkadaş ve dostluklarımız devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 14:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?