22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

AKP'li kadınlar çalışmalarını anlattı

AKP Kadın Kolları üyeleriyle birlikte yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ulusoy, yapılan hizmetlerin yerinde gösterilmesinin bir reklam aracı olarak düşünülmemesi gerektiğini belirterek, "Atalarımız boşuna dememişler. 'Marifet iltifata tabidir' diye. Biz belediye olarak yaptıklarımızı önce partili bayanlara göstermek istedik. Onlar siyasetin içindeler. Bize oy verenlere bizi en iyi onlar anlatabilir. Belediyemiz başladığı projeleri son hızla bitirmenin gayreti içerisindedir. Terminal, Kapalı Semt Pazarları, Osman Gazi Mahallesi yol çalışmalarını yerinde gösterdik" dedi. 

AKP Kırıkkale Kadınlar Kolu Başkanı Nazife Zerenay, belediyenin çalışmalarını yerinde izledikten sonra yaptığı açıklamada, hizmeti takdir ettiklerini söyledi. Zerenay, "Uzun bir süreden bu yana belediyenin çalışmalarını yerinde görmek istedik. Yapılan gezi sonrası çok beğendiğimiz çalışmalar yapılmış. Bizde bunları seçmenimize anlatacağız. Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetin en iyisine layık olduğu görüşüyle çalışan belediyeyi kutluyoruz" diye konuştu. 

Kırıkkale Belediyesi'nin çevreyle ilgili yaptığı çalışmalar da meyvesini vermeye başladı. Çevre yolu Kırık Köyü yakınlarındaki mesire alanın yakında hizmete gireceği ve kentin Çankaya'sı olacağı iddia edildi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 12:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 88.224.95.xxx Tarih : 26.05.2006 14:12:16
belediye olarak yapılanlar güğzel ama başkanımızın yemediğini biliyuoruz ama onun altındaki vatandaşlardan şüphe duyuyoruz ve bildiklerimde var ama gerek yok yapılan işlerle beraber yenilmeyen bir belediye çok önemli 6 aylık su sorunu nerdeyse seçim geldi hala halledilmedi söz herşeyden önemlidir başkan bunu iyibilir herkesde başakn kadar adam olsaydı belediye şu an dörtlüktü kırıkkale güzelleşiyorsa tekkişi ile yapılyor oda veli korkmaz