21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

AKP'li vekil dördüz babası oldu

AKP Kırıkkale Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak'ın eşi Selma Özbayrak, Londra'da dördüz dünyaya getirdi.

Bebeklerin tümünün erkek ve sağlıklı olduklarını söyleyen dördüz babası Prof.Dr. Mustafa Özbayrak, “Allah herkese nasip etsin. Normalde 36-38 haftada gelmeleri gerekiyordu ama 31'inci haftada dünyaya gediler. Buna rağmen sağlıklarının gayet iyi olduğunu söyledi doktorlar” dedi.

22 Temmuz seçimleri öncesi yaşadığı Londra'dan gelerek AKP'den milletvekili seçilen Özbayrak, dördüz babası olmasına ilişkin “Gerçek üstü bir şey” diye değerlendirdi.

Dördüzlerine Yusuf Esat, Fatih Enes, Murat Kerem ve Yunus Selim isimlerini koyan AKP Milletvekili Özbayrak'ın, 9 yaşında da Nur Semahat isimli bir de kız çocuğu var. Özbayrak, şunları söyledi:

“13 yıl Londra'da yaşadık. Türkiye'de de bir kliniğe gidiyorduk. Türkiye'de özellikle fazla sayıda bebek doğumlarında bebek ölümleri gibi çeşitli sıkıntılar yaşanabiliyor. Bana ’İmkânınız varsa Londra’da yaptırın’ dediler. Biz de uzun yıllar yaşadığımız Londra’da doğumu yaptırmayı uygun bulduk.”

Tüp bebek yöntemiyle dördüz dünyaya getiren ve oldukça sağlıklı ve neşeli olduğu gözlenen Selma Özbayrak, “Bebeklerin sadece ikisiyle görüştüm. Hepsinin sağlıklı olduğunu öğrendik. Çok mutluyum” diye konuştu.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 16:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?