15
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

AKP'nin ilk aday adayı Akçay

KIRIKKALE'DE AK PARTİ'NİN İLK ADAY ADAYI MÜRSEL AKÇAY

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Kırıkkale il binası önünde düzenlenen basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Murat Arslan'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Mürsel Akçay, ilçe başkanlığından istifa dilekçesini AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'e verdi. Akçay, Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak üzere merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İl Başkanlığı binasında istifasına ilişkin

olarak bir açıklama yapan Mürsel Akçay, "Genel merkez tarafından takdirle atandıktan sonra 11 Eylül 2008 tarihinde kongre çoğunluğu ile görevimize tekrar gururla seçilmenin mutluluğunu yaşadık. Hizmette başarı çıtamızı daha yükseklere çıkarmak için hayallerin değil gerçeklerin peşinde koşarak ülkemizin ufkuna bir güneş gibi doğan AK Partimize ve vatandaşlarımıza hizmette izlediğimiz yol işimiz hizmet, gücümüz ve millet oldu" dedi.

AK Parti'nin seçimlerde milletvekili sayısını 3-0 yapması için toplantılar yapacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise Mürsel Akçay'ı medeni cesaretinden dolayı tebrik etti. Mürsel Akçay'ın AK Parti'ye çok büyük katkıları olduğunu dile getiren Başkan Demir, aday adaylarına partinin bütün imkanlarını seferber ederek destek olacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 13:40:01
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 13:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?