21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Bakan Günay Kırıkkale'de

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI GÜNAY KIRIKKALE'DE

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kırıkkale'nin gelişmesi ve kültür şehri olması için gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale'ye geldi. Kırıkkale programına Keskin ilçesinden başlayan Bakan Günay, kralların ressamı olarak bilinen ressam Rahmi Pehlivanlı'nın tarihi evini ziyaret etti. Rahmi Pehlivanlı'nın evinin restore edilmesi ve ünlü mahalli sanatçı Hacı Taşan'ın adının duyulması için üzerlerine düşeni yerine getirme sözü veren Günay, daha sonra kültür merkezine giderek çalışmalar hakkında Keskin Belediye Başkanı Bayram

Sakallı'dan bilgi aldı.

Keskin ilçesindeki ziyaretlerin ardından Kırıkkale'ye geçen Bakan Günay, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'i ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı makamlarında ziyaret etti. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na giden Günay, burada partililerle bir araya geldi.

Bakan Günay, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Kırıkkale'deki basın kuruluşlarının düzenlediği futsal turnuvasına katıldı. Bakan Günay, turnuvada Moda Life'ı 4-1 yenerek şampiyon olan Asude İnşaat'a şampiyonluk kupasını verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, kısa sürede büyüyen şehirlerin altyapısı sorunları yaşadığını belirterek bu sorunu yaşayan illerin bir tanesinin de Kırıkkale olduğunu söyledi.

Bakan Günay, Kırıkkale'de yapılacak olan kültür çalışmalarına her zaman hazır olduklarını söyledi. Bakan Günay'a yaptığı ziyaretlerde Kırıkkale Milletvekilleri Turan Kıratlı, Mustafa Özbayrak, Vahit Erdem, Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, AK Parti İl Başkanı Zühtü Aksal, partililer ile vatandaşlar eşlik etti.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI GÜNAY KIRIKKALE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 10:33:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 10:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?