21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Başkan'dan esnaf ziyareti

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Veli Korkmaz seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor.

Doğu Caddesi'nde ziyaretler gerçekleştiren Başkan Korkmaz, seçim çalışmalarının güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, "Halkımızla aramızda büyük bir sevgi var" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın katıldığı mitingin ardından seçim çalışmalarına hız veren Belediye Başkan Adayı Veli Korkmaz, Doğu Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, il yönetim ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretler sıcak bir havada gerçekleştirildi. Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Korkmaz'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar Korkmaz'ı yeniden aday olması konusunda tebrik ettiler.

Yerel Seçim çalışmalarının güzel bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Korkmaz, "AK Parti misyonu, hizmet anlayışı ve birlikteliğini devam ettiriyoruz. Seçim çalışmalarımız sürecinde vatandaşlar bizlere teveccühlerini gösteriyor. Geride kalan 5 yıllık hizmet sürecinde de vatandaşlarla bağlarımızı hep sıkı tuttuk ve birlikteliğimizi bırakmadık. Mahallelerde de iyi bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Halkımızla aramızda büyük bir sevgi bağı var. Bu sevgiye layık olmak için gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan hizmetlere karşılık seçim çalışmalarında vatandaşların memnuniyet gösterdiğini dile getiren Başkan Veli Korkmaz, "5 yıl içerisinde şehrimizin yaşanılabilir bir düzeyde olması için öncelikli eksiklikleri gidermeye çalıştık. Güzel ve yerinde hizmetler gerçekleştirdik. Bu tam anlamıyla yaşanılabilir bir Kırıkkale için atılan büyük adımları gösterdi. 5 yıllık hizmet sürecinin ve edinilen tecrübenin ardından Kırıkkale'yi daha çok geliştirmek ve yaşanılabilir hale getirmek için hizmetlerimiz devam edecek. Vatandaşlar bunun bilincinde olarak, yapılan hizmetlere karşılık memnuniyetlerini gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Adayı Korkmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen mitingin büyük bir coşku içerisinde geçtiğini hatırlatarak, "Halkımız mitingden çok memnun kaldı. Bizler de Genel Başkanımız ve Başbakanımızı ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Cumhuriyet Meydanımız büyütülmüş haliyle dolduruldu. Kırıkkale'de yapılan en büyük miting oldu. 1 saat önceden gelen vatandaşlar 3 saat süren mitingi soğuk havaya rağmen büyük bir coşkuyla takip etti. Problemsiz ve coşkulu bir miting yapıldı. Bundan dolayı mutluyuz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 20:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?