22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Başkanın misafiri oldular

TRT'de görev yapan Kırıkkaleliler, bir günlüğüne Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın misafiri oldu. 

Belediyenin Kızılırmak kenarındaki Celal Bayar Parkı'nda ağırlanan misafirlerle Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz yakından ilgilendi. Korkmaz, "Sıcak yaz günlerinde TRT'de çalışan hemşehrilerimizi bir gün de olsa ağırlamaktan mutlu olduk. Yöremizde gezilecek ve görülecek yerlerin yanı sıra mesire alanlarımız da herkese açıktır. Gelen misafirleri ağırlamak bizi mutlu eder" dedi.
 
Geziye, TRT Dış Yayınlar Haber Müdürü Abdurrahman Keskin, GAP TV. Müdürü Cengiz Karayol, Ankara Radyosu Müzik Eğlence Dairesi Yapımcısı Altuğ Diler, TRT Sendika Başkanı Ercüment Ünal, Ankara Televizyonu'ndan Hikmet Taşbilek ve TRT Yayın Yönetim Müdürü Sezai Karataş ile Ankara Radyosu Personel Müdürü Eren Bulut katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 17:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kenan_efkan IP: 81.215.3.xxx Tarih : 24.08.2006 21:12:06
Sayın başkanım gelen misafirlerimiz sadece celal bayar parkına gelmiyor, şehir merkezine de geliyor, geldiklerine de bin pişman oluyor , bu kadar alt yapısı kötü, bu kadar park alanları dolu, trafiği bu kadar karışık başka il yok sanırım. Tabi ki bu sizin hatanız değil bunun herkes farkında. Ayrıca KIRIKKALE zabıtamızın ne işle meşgul oldugunu ben anlayamadım. Caddelerde dilenciler cirit atıyor, zabıtaya vatandaş olarak bilgi veriyorsun görevinin ne oldugunu sanırım bilmeyen yetiştirilmemiş memurlar geliyor ordan. Dilencileri sözlü olarak uzaklaştımakla yetiniyor. Caddelerde bazı esnaflar kamunun kullanımı için tahsis edilmiş kaldırımları kendi malları ile dolduruyor buna dur diyen zabıta memuru çıkmıyor. Yine aynı şekilde bazı esnaflar 30 dakikalık park alanlrını parsellemiş gibi ( kasa , levha vb. ile ) araçlarını bir çekiyor iş yerleri kapanana kadar araçları orada. Bunları denetlemek önlemini almak kimin elinde acaba, benim elimde değil heralde. Biraz daha titiz ve sert denetimlerle çalışmayan ve düzensizlikleri görmezden gelen memurlar hakkında işlem yapılmasını istiyorum. Görevinizde başarılar diliyorum.