21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Başrolde Yeşil Vadi

AB tarafından desteklenen "Başrolde Yeşil Vadi" projesi çerçevesinde 12 Temmuz'da İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şahabettin Harput tarafından startı verilen fotoğraf yarışmasında son haftaya girildi. 

Toplam 5 milyar liralık para ve hediye ödülü bulunan yarışmaya yurdun dört bir yanından katılımların olduğu öğrenildi. Proje Basın Koordinatörü Aydın Tufan, son hafta içinde eli fotoğraf makinesi tutan herkesin yarışmaya katılımını beklediklerini söyledi. Tufan "1. Ulusal İnsan ve Çevre Konulu Fotoğraf yarışmamızın katılım tarihi 12 Ağustos 2006 da noktalanmaktadır. Proje gurubu ve jüri süreyi 10 gün daha uzatmaz ise bu süre içinde ulaşan fotoğraflardan bir değerlendirme yapılacak. Yarışmanın büyük boy afişlerini 81 vilayete ulaştırdık. Valilik, belediye ve kültür müdürlükleri kanalıyla ulaşan bu afişler uygun yerlere asıldı. Bu aynı zamanda Kırıkkale'nin de bir tanıtım reklama oldu. Yarışmaya eli fotoğraf makinesi tutan 7'den 70'e herkes katılabilir. Yapacağı iş çektiği resimleri negatif veya CD'si ile birlikte zarfa koyarak bize ulaştırmaktır" dedi.

1. Ulusal İnsan ve Çevre Konulu Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreninin ise Ağustos ayı sonunda yapılacağı, fotoğraf tutkunu olan Kıbrıs'ın Eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın törene davet edildiği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 18:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.104.21.xxx Tarih : 10.08.2006 11:29:57
hadi ne duruyorsunuz,gencler.bir fotoğrafraf makinesi alın memleketinizin.güzel insanını,çevresini çekip bu yarışmaya katılın.ben hemen gidiyom.resim çekmeye bulmalıyım.en güzel insanı ve doga resmini türkiye,mizin güzel yerlerini .erdal geyikçi-köçek