22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

BBP lideri Topçu Kırıkkale'de

BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU KIRIKKALE'DE

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, ülkede en büyük sorunun işsizlik olduğunu söyledi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale'ye geldi. Topçu, Kırıkkale programı ilk olarak Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen'i daha sonra Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ziyaret etti. Yahşihan Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Topçu, parti ayrımı yapmadan hizmet eden Belediye Başkanı Ahmet Sungur'a teşekkür etti. Sungur'a çalışmalarında başarılar dileyen Topçu, "Parti işine bakmadan vatandaşı kucaklaması bir

belediyecinin yapması gerekenler arasında yer alıyor. Biz BBP'li olmamıza rağmen Ahmet Sungur'dan çok memnunuz. Her ilimizdeki en büyük mesele işsizlik, Kırıkkale'de bu illerimiz arasında yer alıyor. Kırıkkale, ikinci başkent olması gereken iller arasında yer alıyor" dedi.

TÜPRAŞ veya Makine Kimya Endüstrisi Kurumu'nda (MKEK) çalışan kişilerin Kırıkkaleli olmadığını dile getiren Topçu, "Tüpraş ve MKEK'den yerliler değil Kırıkkale dışında bulunan insanlar sebeplendi. Kırıkkale'den seçilip gidenler dönüp arkalarına bile bakmadı. Onun için Kırıkkale'de işsizlik çok büyük bir sorun" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Ahmet Sungur ise Topçu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yalçın Topçu, son olarak Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı olarak yapıldı.

BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU KIRIKKALE'DE
BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU KIRIKKALE'DE
BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU KIRIKKALE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 17:45:02
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 19:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?