21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Belediyeden vergi uyarısı!

KIRIKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ UYARISI

Kırıkkale Belediyesi'nden 2010 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin düzenli ödenmesi konusunda uyarı geldi. Vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için vergilerini düzenli ödemeleri konusunda uyarılarda bulunan Emlak ve İstimlak Müdürü Vedat Ülten, ödemede kolaylıklar sağlandığını vurguladı.

2010 yılı emlak ve çevre temizlik vergileri emlak değerleri ölçüsünde makul seviyede artırıldığı belirtilen açıklamada, 2010 yılı emlak ve çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin belirlendiği ve tahsilat işlemleri yapılmaya başlandığı bildirildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada mükelleflerin vergileri düzenli olarak kendileri ödeyebilecekleri gibi 217697 posta çek numarasına yatırabilecekleri ifad edildi. Ayrıca kredi kartı ile ödemek isteyen

vatandaşların vergi tutarlarını e-belediyeden öğrenebilecekleri kaydedildi.

Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Vedat Ülten, 2010 yılı sonuna kadar geriye dönük alacakların tahsil yoluna gidileceğini bildirdi. Ülten, "Vergisini ödememekte ısrar edenler 6183 sayılı yasa gereği haciz ve icra işlemleri yapılacaktır. Ödeme sıkıntısı içinde bulunan mükellefler için yapılandırma yoluna gidilerek kanunların verdiği ölçülerde yardımcı olunacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 17:48:00
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?