22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Böyle yanlış anlaşılma görülmedi!

Kırıkkale'de 60 metre yükseklikteki baz istasyonuna çıkan bir kişiyi gören vatandaşlar alkışlarıyla direkteki kişiye destek verdi. Ancak ortada bir yanlış anlaşılma vardı:

Etiler Mahallesi'ndeki baz istasyonunun demir direğine çıkan A.B'yi gören mahalle sakinleri, intihar etmek isteyen kişinin baz istasyonunu protesto etmek istediğini sandı.

Bu bölgede yapılması planlanan ikinci baz istasyonuna izin vermeyeceklerini kaydeden mahalle sakinleri arasında, istasyonun kaldırılması sözü verilmeden şahsın aşağıya inmeyeceği söylentisi yayıldı.

A.B'yi yaklaşık 2 saat boyunca alkışlayarak destek veren mahalle sakinleri, bu kişinin direğe İntihar amacıyla çıktığını öğrenince olay yerinden ayrıldılar.

Bu arada, olay yerine çok sayıda polis, sivil savunma ekibi ve itfaiye aracı geldi. Her ihtimale karşı direğin dibine hava yastığı açılarak A.B, ikna edilmeye çalışıldı.

A.B, daha sonra bir sivil savunma görevlisinden telefon istedi. A.B, emniyet görevlilerinden Vali Mustafa Bahrettin Demirer'in de olay yerine gelmesi talebinde bulundu.

Görevlilere nüfus cüzdanı olmadığı için iş bulamadığını, devlet dairelerinde kendisiyle kimsenin ilgilenmediğini, bugün de nüfus cüzdanı çıkartmak için müracaat ettiğini, ancak netice alamadığını anlatan A.B'yi sorunun çözüleceği konusunda ikna eden görevliler, bu kişiyi 3 saat sonra aşağıya indirebildi.

AA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 11:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?