21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Boztaş ailesinin dramı...

Kırıkkale’nin Yenimahalle semti 147 Sokak 3 numarada hayırsever bir doktorun verdiği evde ikamet eden Boztaş ailesinin 3 ferdi özürlü.

Baba Yakup Boztaş’ın inşaat bekçiliğinden kazandığı para ile özürlü çocuklarına bakan anne Yaşar Boztaş, "Serdar, Emine ve Haydar isminde 3 çocuğum var, 3’ü de sakat. Doğduktan 7 ay sonra bakıma muhtaç hale geldiler. Eşimle akraba da değiliz ama sonuç böyle oldu. Fakirlikten dolayı fazla doktora da götüremedim. En büyük oğlum Serdar’ın yaşıtları asker olmasına rağmen o hasta bezine muhtaç. Kızım Emine ve küçük oğlum Haydar da onun kadar olmasa da benim ilgime muhtaçlar. Çocuklarımı bakımevine vermek istemiyorum. Onları bu haliyle bile çok seviyoruz. Onlar konuşmasa, yürümese de gözleriyle bana her şeyi anlatıyorlar. Onlara ölene kadar ben bakarım" dedi.

Ayda 8 paket hasta bezi harcadığını söyleyen dertli anne Yaşar Boztaş, "Bezleri boş zamanında poşetinden çıkarıp tek tek sayıyorum. Hayırsever vatandaşların bize hasta bezi göndermelerini istiyorum" dedi. Boztaş ailesinin hasta bezi talebini daha öncede olduğu gibi Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey üyeleri yerine getirdi. Kendisine hasta bezi getirenleri gören Serdar Boztaş’ın, hasta yatağından mimikleriyle memnuniyetini göstermesi herkesi duygulandırdı.

KIRIKKALE (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 13:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?