21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Bu kez basın stres attı

Kırıkkale’deki yerel ve yaygın gazeteler ile ajans, televizyon ve radyoların muhabirleri düzenlenen piknikte stres attı. Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti (MÜGAD) tarafından organize edilen piknikte bir araya gelen gazeteciler, bol bol eğlenerek yorgunluk attı.

Keskin ilçesindeki Karıştıran mevkiinde belediyeye ait piknik alanında bir araya gelen Kırıkkale’deki yerel ve yaygın gazeteler ile ajans, televizyon ve radyoların muhabir ve yöneticileri, içinde mini bir de hayvanat bahçesi bulunan piknik alanında mangal ve çilingir sofrasında öğle yemeği yedi. Daha sonra parkta yürüyüş yapan gazeteciler anılarını anlatarak mesleklerinin zor ve kolay yönlerinden söz etti. Gazetecilik mesleğinin uzun ve meşakkatli bir meslek olduğunu söyleyen Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, gazeteciliğin sadece haber yazmak olmadığını belirterek, gazetecinin her hareketi ve tavrıyla örnek olması gerektiğini vurguladı.

Pikniğe AK Parti Milletvekili Murat Yılmazer, Keskin Belediye Başkanı Yahya Ucaçelik ve Balışeyh Belediye Başkanı Cehdi Pehlivanlı da konuk olarak katıldı. Pikniğin eğlence bölümünde Keskinli keman ekibinin halay havasına kendilerini kaptıran AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer, Keskin Belediye Başkanı Yahya Ucaçelik, Balışeyh Belediye Başkanı Cehdi Pehlivanlı ve gazeteciler halay çekti. Cemiyet, bundan böyle ayda bir bu tür etkinlik yapma karara aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 11:19:00
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 18:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET ŞAKAR IP: 85.98.108.xxx Tarih : 14.07.2005 15:51:52
YEYİN İÇİN KEBAP YEYİN AYRAN İÇİN HATTA RAKI İÇİN.DEĞERLİ KENTHABER LÜTVEN BASIN OLDUĞUNUZU UNUTMAYIN VE ÖZGÜRCE KORKUSUZCA TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE BU YORUMU YAYINLAYIN.MECLİSE GİRENE KADAR,BAŞKAN UNVANINI AMANA KADAR GUYA HALKA YAPAN BU İNSANLAR MAKAMI FETİH ETTİKTEN SONRA HALKI UNUTAN ZEVKE SEFAYA DALAN İNSANLARDIR.HARAM OLSUN SİZE YAZIKLAR OLSUN.YALNIZ UNUTMASINLAR Kİ BU MAKAM BAKİ DEĞİL VE BU DÜNYANIN BİRDE ÖBÜR TARAFI VAR.