21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Çetenin içinde bir de aday var!

Kırıkkale polisi tarafından kent merkezi ve Keskin ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, organize suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 25 zanlıdan 7'si adliyeye sevk edildi.

Sevk edilen zanlıların arasında İl Genel Meclisi üyesi adayının da bulunduğu öğrenildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubeleri ekiplerince kent merkezi ve Keskin ilçesinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar sonucunda gözaltına alınan zanlılardan H.İ.(33), M.U.(36), R.A.(28), O.A.(26), H.H.D.(25), K.A.(23) ve S.D.(30) çek senet tahsilatı, tehdit, silah ticareti, darp ve 2007 yılı Kasım ayında Diyarbakır'da şehit olan bir asker için düzenlenen şehit cenazesi sonrası Doğu'dan gelen otobüslerin taşlaması ve av tüfeği ile kurşunlanması suçlarından Kırıkkale Adliyesi'ne sevk edildi.

Kırıkkale-Kayseri karayolunda Doğu'dan gelen otobüsleri taşlamak suçundan aranan zanlılar arasında Kırıkkale İl Genel Meclisi üyesi adayının da bulunduğu öğrenildi. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 4 adet namlusu açılmış kuru sıkı tabanca ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak operasyonlar sonucunda başlatılan geniş kapsamlı soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 15:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?