16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

CHP'den esnaf ziyareti

CHP ADAYLARINDAN ESNAF ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Adayları, kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, talep ve şikayetleri dinledi.

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Yaşar Yılmaz, Rafet Ulusoy ve Hacı Arap Karadurmuş, seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP'li adaylar, beraberlerinde Merkez İlçe Başkanı Bülent Uslu ile birlikte Bankalar Caddesi ve Millet Bulvarı'ndaki esnafları ziyaret ederek, onların dertlerini dinledi, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Yaşar Yılmaz, "Kırıkkale'nin il olmasında emeğimiz büyük. Bu şehre üniversite geldiyse, hastaneler yapıldıysa, istihdam sağlandıysa bunda bizim çok büyük payımız vardır. Ancak AK Parti hükümeti döneminde Kırıkkale, göç alan bir ilken, göç veren bir il konumuna düşmüştür. Kırıkkale bu haliyle kaderine terk edilmiş, esnafı perişan hale gelmiş, gençleri işsizlik içinde kahve köşelerinde geleceğe ümitsiz bir şekilde bakmaktadır.

Kırıkkale'mizi bu durumundan yine hep beraber bizler kurtaracağız. Ben, Keskin'li Eczacı Yaşar Yılmaz kardeşinizim. Beni sorun. Bir kişi hakkımda 'kötü derse', bana oy vermeyin. Ancak bu seçimlerde bana destek olun ki, Meclis'te Kırıkkale'mizin sesi olayım. Bana destek olun ki, Meclis'te çalacak bir kapınız olsun" dedi.

Yaşar Yılmaz, Rafet Ulusoy ve Hacı Arap Karadurmuş'un kendilerine yaptığı ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ifade eden esnaflar ise, kendilerine teşekkür ettiler.

CHP ADAYLARINDAN ESNAF ZİYARETİ
CHP ADAYLARINDAN ESNAF ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 18:31:00
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 22:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?