21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Cinayetin sebebi; anne sevgisi

KIRIKKALE'DEKİ KORKUNÇ CİNAYETİN SEBEBİ ANNE SEVGİSİ

Kırıkkale'de şizofren 2 kardeşin öldürülmesi ile ilgili korkunç cinayetin arkasında anne sevgisi çıktı.

Cinayeti işleyen A.N., kendisi gibi şizofreni hastası olan ağabeylerini, annelerini öldürecekleri korkusuyla gece uykuda boğazlarını keserek öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Katil zanlısı A.N.'nin polise verdiği ifadesinde cinayet günü annesinin temizlik için eve geldiğini, diğer 2 ağabeyinin annesiyle tartıştığını, kendisinin de ağabeylerinin annesini öldüreceğinden korktuğu için gece olunca 2 ağabeyini de öldürdüğünü kaydettiği belirtildi.

A.N.'nin, annelerinin evde kendilerine ve birbirlerine zarar vermemesi için kesici alet bulundurmaması sebebiyle komşudan "meyve keseceğim" diyerek bıçak alıp cinayetleri bu bıçakla işlediği tespit edildi. A.N.'nin, 8 Ekim'de Bolu İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yattığı ve 3 Kasım'da taburcu olduğu öğrenildi.

Cinayet zanlısı A.N.'nin babası Bahattin Narin'in (59) de şizofreni hastası olduğu, 1995'te annesinin boğazını sıkarak öldürdüğü, bu olaydan bir yıl sonra da hayatını kaybettiği öğrenildi. Kocasının ölümünün ardından Fatma Narin'in (55) 2 yıl oğullarıyla birlikte yaşadığı, ardından Ankara'nın Elmadağ ilçesine bağlı Hasanoğlan beldesinde bir kişiyle dini nikahla evlenerek birlikte yaşamaya başladığı belirtildi.

ANNELERİNE 'SENİ ÖLDÜRECEĞİZ' DEDİLER

Ayda bir oğullarının evine gelerek temizlik yapan Fatma Narin, geçtiğimiz hafta çarşamba günü yine temizlik için çocuklarının yanına geldi. Büyük oğullarının anne Fatma Narin'le tartışıp "seni öldüreceğiz" tehdidinde bulunmasına öfkelenen A.N., aynı günün gecesinde 2 ağabeyini boğazlarını keserek öldürdü.

KIRIKKALE'DEKİ KORKUNÇ CİNAYETİN SEBEBİ ANNE SEVGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 15:58:01
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 09:01:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?