22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Cinnet kurbanı ana-kız toprağa verildi

Balışeyh ilçesinde cinnet geçiren ve kasaplık yapan Ragıp Kandemir tarafından bıçak darbeleri ile öldürülen eşi Hatice Kandemir ve kızı Nazmiye Kandemir köylerinde gözyaşları arasında toprağa verildi.


Evlilik çağında olan Nazmiye Kandemir'in tabutunun üzerine beyaz gelinlik örtülürken, Kandemir'in akrabaları olayın şaşkınlığını üzerlerinden atamadıkları gözlendi. Cenazelerin köye gelmesiye birlikte akrabaları sinir krizleri geçirirken, köyde cenaze töreni sırasında cenazeyi görüntüleyen basın mensuplarınada tepki gösterdiler.

Cenazenin Ankara Adli Tıp'tan Balışeyh ilçesi Eldelek köyüne gelmesi ile Ragıp Kandemir'in evinin önünde kalabalık vatandaşlar cenaze arabasının üzerine yürüyünce ortalık karıştı. Ragıp Kandemir'in babası Dursun Kandemir (70) oğlunun böyle bir olay işlediğine hala inanamadıklarını söyledi.


Baba Kandemir, "Oğlum böyle bir olayı nasıl yaptı anlayamadım. Kırıkkale ve Balışeyh'de sevilen bir isimdi. Böyle bir cinayeti nasıl işledi aklımız almadı. Acımız büyük" diye konuştu.


Cenaze töreninde cenazenin evin önüne gelmesinin ardından Nazmiye Kandemir'in tapudunun üzerine beyaz gelinlik konuldu. Gelinliğin tapudun üzerine konması ile sinir krizleri geçiren cenaze sahipleri ağıtlar yaktı.


Kasaplık yapan ve aynı zamanda minibüsü ile servis şoförlüğü yapan Ragıp Kandemir'in hergün okula götürüp getirdiği öğrenciler ise olaya hala inanamadıklarını belirterek, "Ragıp abi bizleri çok severdi. İlk önce böyle bir olay olduğuna inanmadık" dediler.


Olayın zanlısı olarak aranan Ragıp Kandemir'in halen yakalanamazken, olay sonrası kaçtığı 71 S 301 plakalı minibüsün Kırıkkale'de bıraktığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 22:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem IP: 81.215.63.xxx Tarih : 9.11.2007 14:29:09

zor bir durum allah bir daha böyle bir olay vermesin